Beste basisscholen
In 2018 organiseren wij ons jaarlijks handbaltoernooi voor de basisscholen. Zoals u van ons gewend bent, willen we er weer een sportief en vooral gezellig toernooi van maken!
Dit jaar zal het toernooi er anders uitzien dan de afgelopen jaren. Alleen de groepen 7 en 8 mogen deelnemen, de reden hiervoor is dat deze winnaars naar de regionale finales mogen.
Er mag maximaal 1 meidenteam en 1 jongensteam worden ingeschreven per schoollocatie. LET OP dit is voor groep 7 en 8 samen.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op de volgende dag:
WOENSDAGMIDDAG 16 mei voor de groepen 7 en 8
(13.00 uur tot +/- 20.00 uur afhankelijk aantal aanmeldingen)

vertrouwenspunt

Voor alle sporters en hun omgeving heeft NOC*NSF, in samenspraak met de sportbonden, het Vertrouwenspunt Sport opgezet. Want naast alle positieve kanten, heeft sport ook een keerzijde. Het gaat dan over afwijkingen van de regels en waarden en normen in de sport. Afwijkingen op het gebied van doping, matchfixing en seksuele intimidatie die de kernwaarden van respect, vriendschap en fair play aantasten.

Bij het Vertrouwenspunt Sport kan je vragen stellen of meldingen doen over zaken die mogelijk in strijd zijn met de regels, waarden en/of normen in de sport. Dat kunnen persoonlijke dilemma’s of vervelende ervaringen zijn, maar je kunt er ook terecht wanneer je grensoverschrijdend gedrag van anderen wilt melden. In een vertrouwelijk gesprek met een vertrouwenspersoon of -adviseur bespreek je wat je dwars zit en welke stappen je zou kunnen zetten om het aan te pakken. Je houdt zelf altijd de regie over wat er met je verhaal gedaan wordt.

Zit je ergens mee?

Bel het Vertrouwenspunt Sport, 0900–2025590 (gratis)! Sinds kort is de bereikbaarheid uitgebreid met WhatsApp. Op nummer 06-53646928 kan (uitsluitend) een tekstbericht worden achtergelaten. Het telefoonnummer wordt als vertrouwelijke informatie behandeld. Binnen de openingstijden wordt via WhatsApp z.s.m. contact opgenomen om aan te geven hoe en wanneer contact mogelijk is.

Uitleg Vertrouwenspunt Sport