Beste basisscholen
In 2018 organiseren wij ons jaarlijks handbaltoernooi voor de basisscholen. Zoals u van ons gewend bent, willen we er weer een sportief en vooral gezellig toernooi van maken!
Dit jaar zal het toernooi er anders uitzien dan de afgelopen jaren. Alleen de groepen 7 en 8 mogen deelnemen, de reden hiervoor is dat deze winnaars naar de regionale finales mogen.
Er mag maximaal 1 meidenteam en 1 jongensteam worden ingeschreven per schoollocatie. LET OP dit is voor groep 7 en 8 samen.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op de volgende dag:
WOENSDAGMIDDAG 16 mei voor de groepen 7 en 8
(13.00 uur tot +/- 20.00 uur afhankelijk aantal aanmeldingen)

vuurwerk

Het jaar 2018 is van start gegaan. HV HELIUS wenst alle leden, ouders van jeugdleden, oud-leden, speciale leden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt een bijzonder goed 2018 op sportief gebied maar ook in goede gezondheid.

Op zondag spelen dames 1 en heren 1 in de Fazant.
Na afloop van die wedstrijden willen wij met jullie het glas heffen en een toost uitbrengen.
Iedereen is welkom.
Zie de eerdere aankondiging voor verdere informatie.
Tot ziens op 14 januari!

champagne