Beste basisscholen
In 2018 organiseren wij ons jaarlijks handbaltoernooi voor de basisscholen. Zoals u van ons gewend bent, willen we er weer een sportief en vooral gezellig toernooi van maken!
Dit jaar zal het toernooi er anders uitzien dan de afgelopen jaren. Alleen de groepen 7 en 8 mogen deelnemen, de reden hiervoor is dat deze winnaars naar de regionale finales mogen.
Er mag maximaal 1 meidenteam en 1 jongensteam worden ingeschreven per schoollocatie. LET OP dit is voor groep 7 en 8 samen.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op de volgende dag:
WOENSDAGMIDDAG 16 mei voor de groepen 7 en 8
(13.00 uur tot +/- 20.00 uur afhankelijk aantal aanmeldingen)

Een van de favoriete activiteiten van de vereniging stond dit jaar voor 17 maart op de planning.
Helaas werkte het weer niet mee. Waar we nu te maken hadden met de knuffel van de syberische beer,  waren we de hoosbuien van vorig jaar ook niet vergeten. Tja wat doe je dan als organisatie? 63 kinderen die zich hadden ingeschreven en 35 helpende ouders... we hebben de vraag bij de verschillende groepen gepeild en over het algemeen was iedereen het erover eens dat het door moest gaan.

Helaas was verplaatsen geen optie dus met een verkorte versie, goed ingepakt tegen de kou en vooral met veel enthousiasme hadden we zaterdag een zeer geslaagde Helius avond!
Vooraf konden ze heerlijk patat met een snack eten, aangeboden door de club. Dankzij onze keukenhulp Ed die de patat goudbruin bakte liep alles gesmeerd. Elk kwartier vertrok een team met enthousiaste ouders als begeleding om gedropt te worden.
Sommige deden er wat langer over dan verwacht om terug te komen en andere met een beetje hulp is toch iedereen voldaan terug op de club gekomen. Bij aankomst een lekkere beker warme chocolademelk met slagroom en lekkere snacks.
Inmiddels zijn alle foto's geteld. Want net als andere jaren kregen de groepen ook dit jaar weer een opdracht mee. "Ga met zo veel mogelijk dieren op de foto". Er zaten zeer creatieve teams tussen, maar er was 1 groep overduidelijk de winnaar. Met meer dan 100 foto's zijn de dames C de terechte winnaars!  Zij krijgen binnenkort een heerlijke taart!
Ondanks de kou kijken wij weer terug op een gezellige Helius club avond. Wij willen echt iedereen die in welke vorm dan ook geholpen heeft heel erg bedanken! Zonder jullie hulp kunnen wij geen activiteiten organiseren.

PicsArt 03 20 11.48.52

PicsArt 03 20 11.53.10