Beste basisscholen
In 2018 organiseren wij ons jaarlijks handbaltoernooi voor de basisscholen. Zoals u van ons gewend bent, willen we er weer een sportief en vooral gezellig toernooi van maken!
Dit jaar zal het toernooi er anders uitzien dan de afgelopen jaren. Alleen de groepen 7 en 8 mogen deelnemen, de reden hiervoor is dat deze winnaars naar de regionale finales mogen.
Er mag maximaal 1 meidenteam en 1 jongensteam worden ingeschreven per schoollocatie. LET OP dit is voor groep 7 en 8 samen.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op de volgende dag:
WOENSDAGMIDDAG 16 mei voor de groepen 7 en 8
(13.00 uur tot +/- 20.00 uur afhankelijk aantal aanmeldingen)

SUPPORTERS……………………….OPGELET!!!!!!!!!!!!!

De afgelopen jaren speelde het team van HS1 in de zaal een prima rol in de Hoofdklasse C. Dit seizoen heeft het team zichzelf overtroffen. Tot aan het einde van de competitie speelden zij volop mee in de strijd om het kampioenschap. Uiteindelijk resulteerde dat in een tweede plaats en was de mogelijkheid om rechtstreeks te promoveren naar de 2de Divisie in rook opgegaan. De tweede plaats gaf echter wel toegang tot het spelen van promotiewedstrijden (door het NHV steevast rangordewedstrijden genoemd). Uiteindelijk blijkt het zich te beperken tot 1 wedstrijd en die zal op zaterdag 21 april gespeeld worden.

In Sporthal de Bloemhof aan de Hoornweg 187 in Aalsmeer zal het team de handschoen opnemen tegen TONEGIDO uit Hippolytushoef, de nummer 2 uit 1 van de andere Hoofdklassen. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Opgemerkt moet worden dat een positieve uitslag van deze wedstrijd (nog) niet automatisch tot promotie zal leiden, aangezien er in de Tweede Divisie vooralsnog geen plek vrij is. Maar de minimale voorwaarde om in aanmerking te komen is natuurlijk dat er gewonnen moet worden en daarbij zal de steun van een groot aantal supporters een belangrijke rol spelen. Het zou fantastisch zijn als de Bloemhof het decor wordt voor een eerste klas optreden van het team, daarbij gesteund door een schare HV HELIUS enthousiastelingen (groot en klein!!!!).

OP NAAR AALSMEER DUS OP ZATERDAG 21 APRIL VOOR EEN MOGELIJK HISTORISCH MOMENT IN DE GESCHIEDENIS VAN HV HELIUS.