De afgelopen twee edities van ons Schoolhandbaltoernooi werden vanwege extreme weersomstandigheden afgelast. Het organisatieteam heeft zich in de aanloop naar een nieuwe editie beziggehouden met het zoeken naar alternatieven en heeft uiteindelijk het voorstel gedaan om het evenement in de zaal te laten plaatsvinden. En dat ga nu dan ook gebeuren.

Met veel overtuigingskracht is de organisatie erin geslaagd toch een respectabel aantal scholen te bewegen om mee te doen en zodoende zullen op woensdag 16 mei aanstaande vanaf 12.30 uur ruim 200 kinderen uit de groepen 7/8 in wedstrijdverband het strijdperk betreden. De winnaar gaat later dit jaar meedoen aan de regionale finales.

Normaliter wordt de grote zaal van de Fazant door het HELINIUM en het JACOB VAN LIESVELT gebruikt voor hun gymlessen, maar beide scholen hebben voor die dag afstand gedaan van hun gebruiksrecht en zodoende hebben de weersomstandigheden geen invloed op het verloop van het toernooi. HV HELIUS is de scholen daarvoor natuurlijk veel dank verschuldigd. Onze dank gaat mede uit naar FARM FRITES dat al sinds mensenheugenis het toernooi ondersteunt.

Het bestuur wil haar waardering uitspreken voor het team dat heel veel energie heeft gestoken in de organisatie.