Lijkt het u leuk om handbalvereniging Helius financieel te steunen?

Adverteren bij handbalvereniging Helius betekent dat u (op dit moment) op drie manieren uw advertentie kan tonen:

1. Bij het adverteren heeft hv Helius al jarenlang een vaste en trouwe groep van adverteerders voor het clubblad. Het clubblad verschijnt tien keer per jaar in een digitale vorm en wordt via de mail verzonden aan alle leden, adverteerders en sponsors.
  2. Advertentie op de website. Hierbij kan er gekozen worden voor een advertentie op de beginpagina of op de advertentiepagina.
    De website trekt 500 unieke bezoekers per dag en heeft 150.000 hits per maand;
  3. Sinds 2009 is er een derde mogelijkheid bijgekomen die enorm goed loopt: het adverteren op het informatiescherm in de kantine De BreakOut. Deze kantine is zeven dagen per week geopend voor o.a. de handballers van hv Helius, de honkbal, de badminton, het zaalvoetbal en in de wintermaanden de hockey en het korfbal. Het scherm staat aan op de doordeweekse dagen aan van 18.00 uur tot 24.00 uur en in het weekeinde van 9.00 uur tot 24.00 uur. Het scherm laat doorlopend de advertenties, gecombineerd met verenigingsnieuws, zien. De roulatietijd is op dit moment acht minuten;

Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van bovenstaande te kiezen, die bijvoorbeeld gebruikt wordt om speciale acties aan te geven via het informatiescherm en via kortingsbonnen in het clubblad. Of een een sponsor die ook een advertentie krijgt op de beginpagina van de website en op het informatiescherm.

Of wat dacht u van uw naam op de wedstrijdpakken van het team van uw kind of partner, of op de wedstrijdshirts, of op de wedstrijdbroekjes, sokken. tassen, bidons of op.....

In overleg met uw bedrijf en onze kledingsponsor wordt gekeken om uw logo op een zo'n goede mogelijke manier tot uitdrukking te brengen!
De bedragen zijn altijd eenmalig voor een periode van drie jaar.
Bovendien wordt dan ook uw advertentie op het informatiescherm in de kantine geplaatst en op de bladzijde van de website.

U ziet: wij hebben een gevarieerd aanbod om hv Helius te kunnen steunen.

Heeft u interesse voor één van deze mogelijkheden, Jan Simon van der Linde wil u graag het één en ander toelichten.
Uiteraard kunt u ook vragen stellen via