AANKONDIGING

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De laatste ALV hebben wij gehouden in september. Het is gebleken, dat het daardoor lastig was om een actuele stand van zaken vast te stellen.

Het bestuur heeft daarom besloten om met ingang van dit jaar de ALV ter afsluiting van elk verenigingsjaar de vergadering vrij kort na afloop van dat jaar te beleggen.

De ALV ter afsluiting van het jaar 2018/2019 is dientengevolge vastgesteld op donderdag 13 juni 2019.

Traditioneel vindt de vergadering plaats in onze kantine de BREAKOUT.

Inloop:                vanaf 19.00 uur

Aanvang:            19.30 uur.

De van toepassing zijnde stukken zullen tijdig verstuurd worden.

Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

HET BESTUUR.

SUPPORTERS……………………….OPGELET!!!!!!!!!!!!!

De afgelopen jaren speelde het team van HS1 in de zaal een prima rol in de Hoofdklasse C. Dit seizoen heeft het team zichzelf overtroffen. Tot aan het einde van de competitie speelden zij volop mee in de strijd om het kampioenschap. Uiteindelijk resulteerde dat in een tweede plaats en was de mogelijkheid om rechtstreeks te promoveren naar de 2de Divisie in rook opgegaan. De tweede plaats gaf echter wel toegang tot het spelen van promotiewedstrijden (door het NHV steevast rangordewedstrijden genoemd). Uiteindelijk blijkt het zich te beperken tot 1 wedstrijd en die zal op zaterdag 21 april gespeeld worden.

In Sporthal de Bloemhof aan de Hoornweg 187 in Aalsmeer zal het team de handschoen opnemen tegen TONEGIDO uit Hippolytushoef, de nummer 2 uit 1 van de andere Hoofdklassen. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Opgemerkt moet worden dat een positieve uitslag van deze wedstrijd (nog) niet automatisch tot promotie zal leiden, aangezien er in de Tweede Divisie vooralsnog geen plek vrij is. Maar de minimale voorwaarde om in aanmerking te komen is natuurlijk dat er gewonnen moet worden en daarbij zal de steun van een groot aantal supporters een belangrijke rol spelen. Het zou fantastisch zijn als de Bloemhof het decor wordt voor een eerste klas optreden van het team, daarbij gesteund door een schare HV HELIUS enthousiastelingen (groot en klein!!!!).

OP NAAR AALSMEER DUS OP ZATERDAG 21 APRIL VOOR EEN MOGELIJK HISTORISCH MOMENT IN DE GESCHIEDENIS VAN HV HELIUS.