H.V. Helius

Hellevoetsluis

Handbalshop logo 1

Koop nu jouw NIEUWE Helius sportkleding direct bij Handbalshop.nl

Verjaardagen

 

Sponsoren

Filter
 • Een van de favoriete activiteiten van de vereniging stond dit jaar voor 17 maart op de planning.
  Helaas werkte het weer niet mee. Waar we nu te maken hadden met de knuffel van de syberische beer,  waren we de hoosbuien van vorig jaar ook niet vergeten. Tja wat doe je dan als organisatie? 63 kinderen die zich hadden ingeschreven en 35 helpende ouders... we hebben de vraag bij de verschillende groepen gepeild en over het algemeen was iedereen het erover eens dat het door moest gaan.

 • Met ingang van 1 april aanstaande stoppen wij met het inzamelen van afgewerkt frituurvet.
  Diegenen die gewend waren dit product in de kantine af te geven zullen dus voortaan van die mogelijkheid geen gebruik meer kunnen maken.

 • Hoi,

  Ik ben Katy en ik speel in de E3.
  Op zondag 12 maart was ik pupil van de week bij de Heren 1.
  Ze moesten tegen Quintus spelen.
  Ik was best zenuwachtig maar ze waren allemaal heel lief voor me.
  Ik mocht voor de wedstrijd met ze mee de kleedkamer in voor de bespreking.
  Daarna mocht ik met ze mee warmlopen.
  Dat is wel wat zwaarder als mijn eigen warming up bij de E3 maar ik heb met alles mee gedaan!
  En Laurens vroeg steeds of het nog met me ging en hij legde uit hoe of wat ik moest doen.
  Toen de wedstrijd begon mocht ik ook in de rij staan met het groeten en samen met Joost heb ik het eerste doelpunt gescoord!
  Daarna ging ik bij de wissels op de bank zitten en heb ik een hele spannende wedstrijd gekeken die eindigde in 28-28.
  Na het laatste fluitsignaal mocht ik ook weer mee met groeten.
  Na de wedstrijd kreeg ik nog een lekker patatje met ranja.
  Ik vond het super leuk om pupil van de week te zijn!

  Dankjewel mannen van de Heren 1, ik vond het top!

  Groetjes van Katy

 • Zaterdag 18 maart was het weer zo ver. De jaarlijkse dropping van HV Helius, met maar liefst 87 inschrijvingen. En wat fijn dat er ook dit jaar weer veel enthousiaste ouders waren om te helpen. Sommige gingen mee als begeleiding met wandelen. Anderen reden met de auto de kinderen naar de droppingsplaats en sommige gingen weer op zoek naar de groepen als jagers. Op de fiets, scooter of auto.....alles om de groepen maar te vinden.

  Voordat de groepen gingen wandelen werd er gezellig samen gegeten. Met de hulp van 2 super vaders was het mogelijk om alles in goede banen te leiden. Helaas werkte het weer niet mee maar dat mocht de pret niet drukken. Naast het wandelen kregen de kinderen ook opdrachten mee.
  Voor alle Fjes hadden we een prachtige medaille en bekertje voor hun geleverde prestatie. En van de grotere teams zat er een wedstrijd element in. Het team met de meeste selfies won een team prijs. D2 die maar liefst 5km om gelopen heeft heeft deze fantastische prijs gewonnen. Met maar liefst 31 groepsselfies werd hun iets wat uitgelopen wandelen vandaag beloond met lekkere taart.

  dropping winnaars

  Wij willen via deze weg iedereen die geholpen heeft bedanken en hopen dat iedereen genoten heeft. En kijken wij al weer uit naar het volgende evenement.

  Foto's van de dropping zijn hierte bekijken

  Groetjes de activiteiten commissie.

 • HV Helius is erg blij dat het gelukt is om een aantal nieuwe sponsoren te vinden. Als blijk van waardering was er afgelopen zondag een heuse sponsormiddag georganiseerd. Een mooie manier om nader kennis te maken met de vereniging en de handbalsport. Na de ontvangst met koffie en diverse soorten klein gebak begon om 12:40 uur de wedstrijd van de Heren Senioren 1 tegen Quintus, de nummer één in de poule. Onze sponsoren en het vele publiek kregen een mooie, snelle, spannende en sportieve wedstrijd te zien die voor een goede sfeer in de zaal zorgde. De wedstrijd eindigde in een verdiend gelijkspel: 28 – 28.
  Na afloop van deze wedstrijd kon iedereen even op adem komen. Tegelijkertijd was er ruimte voor het uitwisselen van ideeën tussen Helius en de sponsoren onder het genot van een drankje en wat lekkere snacks.
  De wedstrijd van de Dames Senioren 1 ging tegen Unitas ’63. De dames van Helius waren goed op dreef en eigenlijk een maatje te groot voor de tegenstander. Dit was terug te zien in de eindstand 14 – 3.
  Samen met onze sponsoren kijken wij terug op een geslaagde handbalmiddag en wij willen ze hartelijk danken voor hun komst. Iedereen is unaniem van mening dat deze bijeenkomst voor herhaling vatbaar is. Bent u er de volgende keer bij? Nieuwe sponsors blijven nodig, ook bij HV Helius. Heeft u belangstelling om onze verenging te sponsoren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met Eric Leummens via U kunt ons al sponsoren vanaf € 200,--

 • Op dit moment lopen de voorbereidingen op de introductie van de clubpas van HV Helius.

  De clubcard is een betaalmiddel dat alleen in de kantine “de Breakout”  gebruikt kan worden en is een aanvulling op de reeds bestaande betaalmogelijkheden van onze club zoals contanten en PIN betalingen.

 • In februari hebben Jan Dries, Raymond Luijendijk en Ruud van der Helm tijdens een overleg in de Break-out de nieuwe Scheidsrechters Commissie (SC) samengesteld met goedkeuring van het bestuur.

 • downloadVandaag 15.45 spelen de Heren C hun wedstrijd om het kampioenschap.

  Komt allen kijken en de jongens aanmoedigen.

 • dropping
  In het kader van het jubileumjaar hebben we weer een nieuwe activiteit op de planning staan voor de gehele jeugd van hv Helius en hun broertjes & zusjes.
  Zaterdagavond 9 april zal de jeugd in groepjes op leeftijd in het donker worden afgezet, met de opdracht weer de weg terug te vinden. Spanning en plezier gegarandeerd!

 • 19 maart zijn de tijden aangepast

   

  09.00uur F-jeugd
  09.45uur D-jeugd 1
  10.40uur D-jeugd 2
  11.35uur DC
  12.40uur E-jeugd 2
  13.40uur E-jeugd 1
  14.40uur DB
  15.45uur HC