H.V. Helius

Hellevoetsluis

Handbalshop logo 1

Koop nu jouw NIEUWE Helius sportkleding direct bij Handbalshop.nl

Verjaardagen

 

Sponsoren

Filter
 • Op 15 mei aanstaande om 19:00 uur houden we een extra algemene ledenvergadering in de Breakout.

  Alle leden hebben inmiddels de uitnodiging per mail ontvangen. Mocht er iets mis gegaan zijn, heb je de mail niet gekregen en wil je deze alsnog ontvangen? Of heb je op voorhand vragen? Stuur dan een mail naar

 • De afgelopen twee edities van ons Schoolhandbaltoernooi werden vanwege extreme weersomstandigheden afgelast. Het organisatieteam heeft zich in de aanloop naar een nieuwe editie beziggehouden met het zoeken naar alternatieven en heeft uiteindelijk het voorstel gedaan om het evenement in de zaal te laten plaatsvinden. En dat ga nu dan ook gebeuren.

  Met veel overtuigingskracht is de organisatie erin geslaagd toch een respectabel aantal scholen te bewegen om mee te doen en zodoende zullen op woensdag 16 mei aanstaande vanaf 12.30 uur ruim 200 kinderen uit de groepen 7/8 in wedstrijdverband het strijdperk betreden. De winnaar gaat later dit jaar meedoen aan de regionale finales.

  Normaliter wordt de grote zaal van de Fazant door het HELINIUM en het JACOB VAN LIESVELT gebruikt voor hun gymlessen, maar beide scholen hebben voor die dag afstand gedaan van hun gebruiksrecht en zodoende hebben de weersomstandigheden geen invloed op het verloop van het toernooi. HV HELIUS is de scholen daarvoor natuurlijk veel dank verschuldigd. Onze dank gaat mede uit naar FARM FRITES dat al sinds mensenheugenis het toernooi ondersteunt.

  Het bestuur wil haar waardering uitspreken voor het team dat heel veel energie heeft gestoken in de organisatie.

 • SUPPORTERS……………………….OPGELET!!!!!!!!!!!!!

  De afgelopen jaren speelde het team van HS1 in de zaal een prima rol in de Hoofdklasse C. Dit seizoen heeft het team zichzelf overtroffen. Tot aan het einde van de competitie speelden zij volop mee in de strijd om het kampioenschap. Uiteindelijk resulteerde dat in een tweede plaats en was de mogelijkheid om rechtstreeks te promoveren naar de 2de Divisie in rook opgegaan. De tweede plaats gaf echter wel toegang tot het spelen van promotiewedstrijden (door het NHV steevast rangordewedstrijden genoemd). Uiteindelijk blijkt het zich te beperken tot 1 wedstrijd en die zal op zaterdag 21 april gespeeld worden.

  In Sporthal de Bloemhof aan de Hoornweg 187 in Aalsmeer zal het team de handschoen opnemen tegen TONEGIDO uit Hippolytushoef, de nummer 2 uit 1 van de andere Hoofdklassen. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

  Opgemerkt moet worden dat een positieve uitslag van deze wedstrijd (nog) niet automatisch tot promotie zal leiden, aangezien er in de Tweede Divisie vooralsnog geen plek vrij is. Maar de minimale voorwaarde om in aanmerking te komen is natuurlijk dat er gewonnen moet worden en daarbij zal de steun van een groot aantal supporters een belangrijke rol spelen. Het zou fantastisch zijn als de Bloemhof het decor wordt voor een eerste klas optreden van het team, daarbij gesteund door een schare HV HELIUS enthousiastelingen (groot en klein!!!!).

  OP NAAR AALSMEER DUS OP ZATERDAG 21 APRIL VOOR EEN MOGELIJK HISTORISCH MOMENT IN DE GESCHIEDENIS VAN HV HELIUS.