H.V. Helius

Hellevoetsluis

Handbalshop logo 1

Koop nu jouw NIEUWE Helius sportkleding direct bij Handbalshop.nl

Verjaardagen

 

Sponsoren

Filter
 • Woensdagavond 13 juni had het jeugdteam Helius D1 de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen TOGB.

  Het is superspannend. We zijn er dit seizoen gebrand op geweest om kampioen te worden, maar wij waren hier niet de enige in.

  Aan het einde van dit seizoen staan er 3 teams op de eerste plaats, dit houd in dat het doelpunten saldo de beslissing moet brengen.

  Het verschil om ETC (die geen wedstrijden meer heeft) van de eerste plaats te verstoten is 25 doelpunten. Voor handbal is winnen met 25 doelpunten verschil HEEL VEEL. Toch waren de jongens en meisjes van de D1 positief en gedreven, ze gingen het gewoon even doen zeiden ze. Als trainer en coach is het geweldig als het team vol passie en gedrevenheid met hun sport bezig is, toch voorzichtig aangegeven dat winnen met zoveel punten verschil een zeldzaamheid is. Als ze dit echt willen dan moet alles op alles gezet worden en moeten ze allemaal boven zichzelf uit stijgen. Er wordt een goede warming up gedaan, de tegenstander wordt begroet en de Helius Yell wordt op het laatste moment verandert van LETS GO naar LETS FIGHT!

  De wedstrijd is begonnen, zes geconcentreerde en fanatieke teamleden rennen overgooiend naar voren en door de snelheid en zeer goed samenspel ligt binnen 16 seconden het eerste doelpunt in het doel. De volgende 5 doelpunten gaan net zo snel. TOGB neemt de tijd voor het aanvallen en dat maakt de Helius kinderen wat onrustig, ze moeten immer een hoop doelpunten maken en hebben daarvoor 40 minuten de tijd. Er hoeft bijna niet gecoacht te worden, de kinderen besluiten zelf dat ze meer naar voren gaan verdedigen om zo sneller de bal weer te kunnen onderscheppen van TOGB. Na 20 minuten spelen is de eerste helft voorbij en staat het 20 – 4 voor Helius.

  De kinderen zijn uitzinnig, we gaan het halen! Na een bekertje drinken en goede tips van de coach begint de 2de helft.

  Helius neemt gelijk weer de leiding en laat een prachtig staaltje samenwerking, techniek en handbal zien. Toeschouwers juichen bij ieder doelpunt, mooie beweging en snelle actie en tellen hardop de doelpunten mee. De kinderen overstijgen hun niveau en laten iets zien wat prachtig is om naar te kijken. Vechtlust, samenwerking, snelheid, mooie bewegingen en dat alles zonder één overtreding te maken. Geweldig mooi handbal.

  De verdedigers en hoeken staan als een blok, ze springen tussen de ballen, houden iedereen tegen en geven aanvallers mooi over naar elkaar zodat deze er niet doorkomen, super gedaan Cas, Elana, Selena en Matthijs. De cirkelspelers houden het midden potdicht in de verdediging, lopen mooi vrij in de aanval of blokkeren verdedigers van TOGB zodat een ander teamlid kan scoren, super Emma en Lizzy. En dan nog de opbouwers en middenspelers, wat een snelheid, mooie samenwerking en halen super veel ballen bij TOGB weg, ook jullie top gedaan Demy, Julia, Raphael en Roxanne. En als laatste onze twee toppers in doel, geweldig gekeept Amber en Merijn. De adrenaline bij de kinderen is super hoog en ouders en coaches zitten met spanning op de banken maar bij het 34ste doelpunt is het verschil van 25 doelpunten behaald, ouders en toeschouwer juichen maar de kinderen blijven geconcentreerd door handballen. Bij het eindsignaal is de eindstand 37 – 9 voor Helius.

  Ze hebben het gehaald, de kinderen staan te springen en de toeschouwers en coaches juichen. Wat een waanzinnige prestatie van dit team, ze zijn KAMPIOEN in de leeftijd 12/13 jaar in de regio Zuid West Zuid Holland.

 • Voor degene die nog niet weten wat deze actie inhoud.

  De Plus heeft € 10.000,- beschikbaar gesteld aan alle verenigingen in Hellevoetsluis die mee willen doen.
  Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvangt men vouchers en met de vouchers kan er gestemd worden op alle deelnemende verenigingen.
  Hoe meer stemmen, hoe groter het deel is wat de vereniging van de € 10.000,- ontvangt.
  Alle verenigingen krijgen 1 officiële ochtend of middag om zijn of haar vereniging te komen promoten en om vouchers van andere winkeliers te vragen.
  Op andere dagen mogen er natuurlijk ook vouchers verzameld worden, een aantal van onze leden hebben dit dan ook gedaan.

  Ondanks de kleine opkomst voor Helius hebben de kinderen en ouders die zich afgelopen zaterdag hiervoor hebben ingezet, ontzettend veel vouchers verzameld.
  Op de parkeerplaats voor de Plus is er overgegooid, hebben we kleine achtjes gelopen en lekker met de handbal gespeeld om winkeliers het idee te geven wat handbal is en dat wij een gezellige vereniging zijn.

 • Handbalvereniging HV Helius heeft zaterdag 17 juni het seizoen in stijl afgesloten.
  Meer dan 80 ouders en kinderen speelden met elkaar het Ouder-Kind toernooi.
  Winnen was daarbij niet belangrijk, op een sportieve manier samen spelen wel.
  En zo gebeurde het dat jong en oud, groot en klein tegen en met elkaar in het veld stonden onder het motto: Handbal speel je samen! 

  De weergoden hadden goede zin.
  Hoewel de ochtend bewolkt begon, kwam in de loop van de dag de zon volop door en werd het stralend zonnig.
  Gelukkig werd het niet zo warm dat er niet meer gehandbald kon worden.
  Tussen de wedstrijden door vermaakten de kinderen zich op en rond het springkussen.
  De volwassenen deden het wat rustiger aan en hadden vooral oog voor de wedstrijden.
  Handballen maakt dorstig en hongerig dus was het na afloop van het toernooi tijd voor de barbecue.
  Tijdens het eten was er voldoende tijd om terug te blikken op het aflopen seizoen en was er leuke muzikale entertainment door DJ Afro Levi.
  Alle teams hebben goed gepresteerd met als hoogtepunt het kampioenschap van de Dames 1.

  Iedereen, zowel spelers als vrijwilligers, ouders, trainers en coaches gaan nu genieten van de vakantie en weer op krachten komen voor de start van het nieuwe seizoen in augustus.
  Op 22 augustus starten de trainingen weer.
  Nieuwe spelers, zowel junioren als senioren, zijn altijd welkom. Er is ook een gemengd ouder-recreantenteam voor iedereen die wel wil handballen, maar geen wedstrijden wil spelen. Wil je een keer mee komen trainen, dan kan dat na de zomervakantie. 

 • Als gevolg van een verwerkingsfout is de contributie over de maand mei 2017 niet geïncasseerd van uw bankrekening.

  Het bestand wordt opnieuw aangeboden bij de bank en de contributie wordt nu 7 juni 2017 geïncasseerd.

   

  Met vriendelijke groet,
  René Dries
  Penningmeester HV Helius

 • Beste Leden,

  Alweer een week voorbij met de Plus actie. We hebben nog exact een week te gaan.
  Volgende week donderdag 7 juli,om 20:00 uur stopt de actie.

  Laten we met zijn alle nog een keer boodschappen doen zodat we nog wat stijgen.

  PLUSstand3006

 • Beste Leden,

  Alweer een week voorbij met de Plus actie. Afgelopen twee weken is er niet veel gestemd voor Helius ;-(.
  Het is nog maar 11 dagen en dan is de actie afgelopen, laten we er nog eenmaal met zijn alle onze schouders eronder zetten.
  Hoe meer stemmen hoe meer euro’s voor nieuwe kleding welke wij hard nodig hebben. Dus kom op.

  De stand op zondag 26 juni is als volgt:

  PLUS stand2606

 • “Rode Loper zorgt voor spektakel in de Vesting”

  Een stukje geschreven in de krant Groot Hellevoet en op de website GrootHellevoet.nl over een super mooi evenement met een super mooi doel, namelijk het Zeldzame Ziekten Fonds.

  Waar dit stukje echter niet over schrijft is de grote inbreng door handbal vereniging “Helius” uit Hellevoetsluis.

 • Alweer een week voorbij met de Plus actie. Nu nog maar 3 weekjes en dan is de actie afgelopen. Waar zouden we op 7 Juli staan?
  Wie durft het te zeggen.

  Laten we nog een laatste eindspurt inzetten en proberen de voetbal van de eerste plek te stoten. Dat zou mooi zijn. ;-)
  De stand op donderdag 16 Juni is als volgt:

  Plusactie 20160616

 • Voor alle kinderen die afgelopen zaterdag op de foto zijn geweest met/bij Estavana Polman, jullie kunnen via onderstaande link (inloggen met eigen mailadres) zelf jullie foto's downloaden in hoge resolutie.

  Mocht je een foto willen laten afdrukken, dan kan dit ook tegen gereduceerd tarief via dezelfde link.

  Deze gallery blijft een week online, hierna is het niet meer mogelijk om te downloaden/bestellen.

  LET OP na deze week gaan ze, in verband met de hoeveelheid ruimte die al deze foto’s in beslag neemt, weer van de server af.

  Veel plezier met jullie foto's! Liefs, Eva©www.mica-fotografie.nl

  https://micafotografie.shootproof.com/gallery/2837365

 • Zaterdag 11 juni zijn we met ons gehele team naar Spijkenisse gegaan om daar gezellig te Golfen in Glow of the Dark. (Crazy Golf)
  Ons team werd aangesterkt met Almira die tot eind binnen seizoen in ons team heeft gezeten en weer volgend seizoen terug komt in ons team.
  Dus voor ons is ze niet echt weggeweest.
  Ook is Kaylee het zusje van Demy met ons mee gegaan wat heeft opgeleverd dat ook zij volgend seizoen wil gaan handballen in het F team.
  Wat een team uitje al niet kan doen.

 • zzf logo

  De opbrengst zal volledig ten goede komen aan hetZeldzame Ziekten Fonds

  Estavana zal aanwezig zijn tijdens "De vesting rolt de loper uit!" op Zaterdag 11 Juni 2016 aan de Kerkstraat in de Vesting te Hellevoetsluis

  Biedingen via deze website kunnen tot Zaterdag 11 Juni 2016 12.00 uur worden gedaan.

  --- HIER BIEDEN ---

  Vanaf 12.00 uur zijnenkel nog biedingen ter plaatse aan de stand van H.V. Helius mogelijk tot 13.00 uur.

  Tijdens dit evenement zal zij indien mogelijk de items overhandigen/beschikbaar stellen aan de hoogste bieder.

 • Beste Leden,

  We zijn alweer een week verder met de Plus actie en het eind komt in zicht. Nog maar 4 weekjes en dan is de actie afgelopen. Waar zouden we dan staan?
  We staan nog op de 2de plaats dit moment, mede dankzij een deel van onze jeugd die vreselijk hard werkt om zoveel mogelijk stemmen binnen te slepen.

  We moeten als vereniging toch deze laatste vier weken ervoor kunnen zorgen dat wij weer eerste komen te staan.
  Roep iedereen op om deze laatste vier weken de boodschappen te doen bij de Plus en op onze mooie vereniging te stemmen.

  PLUS9juni

 • snelheidsmeting

  Tijdens "de Vesting rolt de loper uit" kan je je werpsnelheid laten meten.
  Apparatuur is beschikbaar gesteld door Snelheidsmeting.nl

 • Het lijkt helaas voor te komen dat U geen email ontvangt met de bevestiging-check van uw account voor de veiling.

  Waardoor U vervolgens niet kunt inloggen en dus niet kunt bieden.

  Stuurt U dan een email vanaf uw aangegeven emailadres naar  inclusief uw gekozen gebruikersnaam.

  Wij kunnen dan alsnog uw account activeren.

 • Vanaf heden zijn er nog meer items beschikbaar op de veiling.

  De gehele opbrengst komt ten goede aan het Zeldzame Ziekten Fonds.

  We hebben nu in de veiling:

  • Het shirt van Estavana Polman
  • Shirt met nummer 10 beschikbaar gesteld door de gehele selectie van het zeer succesvolle oranje dames team
  • Wedstrijdbal van de EK kwalificatie wedstrijd Nederland-Oostenrijk 

  Bieden kan via deze link. Let op je dient wel eerst een account aan te maken.

 • zzf logo

  Wij veilen het Oranje shirt met nummer 79 van Estavana Polman.

  De opbrengst zal volledig ten goede komen aan het Zeldzame Ziekten Fonds

  Estavana zal aanwezig zijn tijdens "De vesting rolt de loper uit!" op Zaterdag 11 Juni 2016 aan de Kerkstraat in de Vesting te Hellevoetsluis

  Biedingen via deze website kunnen tot Zaterdag 11 Juni 2016 12.00 uur worden gedaan.

  --- HIER BIEDEN ---

  Op dat moment zal Estavana het evenement officieel openen en zijn enkel nog
  biedingen ter plaatse aan de stand van H.V. Helius mogelijk tot 13.00 uur
  .

  Tijdens dit evenement zal zij het shirt persoonlijk signeren en indien mogelijk overhandigen/beschikbaar stellen aan de hoogste bieder.

 • Beste Leden,

  We zijn alweer een week verder en zoals beloofd hierbij de tussen stand van de Plus actie.
  Helaas zijn we gezakt naar de 2de plaats, ondanks dat een deel van onze jeugd hard werkt om zoveel mogelijk stemmen te halen.

  Daar om wil ik iedereen vragen om opa’s & oma’s, vader en moeders en iedereen die Helius een warm hart toe draagt vragen hun boodschappen te doen bij de Plus.

  Laten we er met zijn alle de schouders onder zetten.

  PLUS stand 0603