H.V. Helius

Hellevoetsluis

Handbalshop logo 1

Koop nu jouw NIEUWE Helius sportkleding direct bij Handbalshop.nl

Verjaardagen

 

Sponsoren

Filter
 • Op de laatst gehouden Algemene Ledenvergadering presenteerde het bestuur een plan dat ertoe moet leiden dat de problemen met de invulling van de nodige kantinediensten worden opgelost. Dat plan werd door de leden goedgekeurd en op basis van het plan heeft een redelijk aantal personen zich aangemeld om deel te gaan nemen aan de voorgestelde regeling. Voor een gedegen uitvoering van de plannen zijn echter aanzienlijk meer meldingen nodig en het bestuur doet hierbij dan ook een dringend beroep op de leden, ouders en verdere familie van leden, vrienden van leden , etc. om  zich aan te melden als deelnemer. De verdere voorbereidingen zijn in volle gang om met ingang van het nieuwe seizoen gesteld te staan. Aanmelden bij vrijwilligerscoördinator Ruud van der Helm. Het van toepassing zijnde mailadres is “

 • Op dit moment wordt door de Kantine Commissie gewerkt aan een nieuwe verhoogde prijslijst voor de consumpties in de kantine. Deze verhoging zal bij het begin van het seizoen 2018/2019 ingaan. Aan houders van de HV HELIUS CLUBCARD zal echter automatisch een korting worden verleend die de verhoging teniet doet. Met andere woorden………vraag een gratis CLUBCARD aan bij Ruud van der Helm, mailadres “

  Vraag hem snel aan en doe je voordeel ermee.

   

 •  

  Dit seizoen verzorgen de meiden van de D1 en Dames C zelf de warming up. Op dinsdags iemand uit de D1 en op donderdags iemand van de DC. Dinsdag 22 augustus was de allereerste training verzorgd door Lizzy Leumens uit de D1. Iedereen deed enthousiast mee en ze had leuke oefeningen bedacht.

  Afgelopen donderdag heb ik ,Joany uit de DC, de warming up gegeven.

 • Nadat ik weken niet kon handballen was het trainen weer heel erg fijn, maar een wedstrijd spelen nog even niet.
  Maar toen heb ik er voor gekozen om te gaan keepen. Aangezien wij bij de Dames C toch nog geen vaste keepster hebben kon ik het mooi proberen.
  En ik vond het nog leuk ook. Natuurlijk was ik zenuwachtig, maar toch vond ik het erg leuk om te doen.
  Helaas 17keer gepasseerd. Ik wil de D1 dames bedanken voor het invallen want ons team was helaas niet compleet.

  En ik ben erg blij met het nieuwe trainingspak van de club. Op naar volgende week.

  Groetjes Nienke Schurink Dames C

 • Dinsdag
  D1 Jeugd en Dames C / Heren C
  Heren B / Dames B
  Dames 1 / Heren 2 (anderhalf uur)
  Heren 1
  18.00-19.00 uur
  19.00-20.00 uur
  20.00-21.00 uur (Heren 2 tot 21.30 uur)
  21.00-22.00 uur
  Woensdag
  F Jeugd
  D2 / D3 Jeugd
  Heren C / Heren B
  17.00-18.00 uur (zaal D)
  17.00-18.00 uur
  18.00-19.00 uur (2/3 zaal)
  Donderdag
  D1 Jeugd en Dames C / E Jeugd
  Dames B / Ouders Jeugd
  Dames 2 / Heren 1 (anderhalf uur)
  Dames 1
  18.00-19.00 uur
  19.00-20.00 uur
  20.00-21.00 uur (Heren 1 tot 21.30 uur)
  21.00-22.00 uur
 • Sommige van de D1 en dames C waren vorige week al begonnen maar vandaag was de officiële eerste trainingsdag. De meiden in deze teams hebben gelijk aan het begin van het seizoen al een leuke opdracht meegekregen. Ze moeten hun eigen warming-up bedenken en uitvoeren. Op dinsdag verzorgt een speler van de D1 een warming up van ca. 15 minuten en op donderdag doet iemand van de dames C dit. Er is een rooster opgesteld dus iedereen komt aan de beurt. Er mogen uiteraard oefeningen van elkaar worden overgenomen maar als opdracht moet iedere (jeugd) warming-up trainer een nieuwe oefening bedenken en ten uitvoering brengen. Op deze manier wordt er nagedacht over een warming-up, moeten teamgenoten naar elkaar luisteren en ook elkaars aanwijzingen opvolgen. Goed als warming-up maar zeker ook voor het teamgevoel.

 • Wedstrijd DS1 Helius- HVOS 3 van Zondag 27 Augustus wordt gewijzigd naar Woensdag 6 September 20.00 uur

 • Zoals jullie misschien al hebben vernomen is HV Helius een nieuwe sportkledingovereenkomst aangegaan met Sport2000.

  Naast dat onze verenigingskleding bij Sport2000 wordt besteld, betekent dit dat vanaf deze week handballen, schoenen, beschermers, wedstrijdbroekjes + helius logo, hummel sportsokken en andere handbalartikelen bij de Sport2000 winkel in Hellevoetsluis te verkrijgen zijn. Ligt jouw specifieke sportartikel niet in de winkel, schroom dan niet om ernaar te vragen, deze kan altijd besteld worden. Meld in de winkel dat je lid bent van Helius en je krijgt standaard 5% korting.

  Speciaal voor Helius opent Sport2000 zijn winkel deuren in Hellevoetsluis met een leuke ledenkoopavond waarbij alleen Helius leden 20% korting op alle artikelen ontvangt. Heb je nog nieuwe schoenen, een mooi bal, of iets anders nodig, maak dan gebruik van deze ledenvoordeelkorting op donderdag 17 augustus en vrijdag 25 augustus van 18.00 tot 21.00 uur.

   fb hvHelius

 • In de shirtjes-tas van de F3 is een veiligheidsbril gevonden.

  Degene die hem kwijt is kan zich melden via  

  Geef je telefoonnummer door, dan kunnen we contact op nemen om te regelen dat ie weer terugkomt.

 • Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover…. Na heeeeeel veel weken vrij mochten we eindelijk weer.
  En dat was goed te merken.

 • Wij moesten zaterdag voor de eerste keer als E team spelen.
  En dat nog wel op de verjaardag van de coach (papa).
  Dat was wel even wennen. Alleen Demy en Roxanne waren al vorig seizoen E spelers dus zij konden het spel wel een beetje.

 • Vandaag eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Met 8 HC jongens zijn we naar Papendrecht gegaan om de wedstrijd tegen DES'72 te spelen.

 • HV Ventura heeft ons laten weten te zijn verhuisd
  van
  Sportlaan 50, 3118 JC Schiedam
  naar
  Parkweg 412, 3121 KK Schiedam.

  Vanaf het nieuwe veldseizoen gaat HV Ventura daar ook alle wedstrijden spelen.